Vuolenkosken Maaseutunaiset

Vuolenkosken Maaseutunaiset on perustettu vuonna 1934. Seuran päätavoite on mukavamman arjen järjestäminen kylän naisille. Toiminnan tarkoituksena on lisätä asumisviihtyvyyttä ja ennaltaehkäistä syrjaytymistä.

Seuran toimintaan kuuluu mm. kurssien järjestäminen, muonittaminen tapahtumissa, astioiden vuokraus, joulutorin järjestäminen, rotinakorien vieminen ja retkien järjestäminen. Kuluneina vuosina Maaseutunaiset ovat järjestäneet esimerkiksi kakku-, voileipä- ja salaattikurssit. Kursseille ovat tervetulleita kaikki asiasta kiinnostuneet; toimintaan pääsee mukaan kuka vaan ketä yhdessä tekeminen kiinnostaa. Kylään syntyneitä vauvoja Maaseutunaiset muistavat rotinakorilla joka sisältää erilaisia leipomuksia uuden tulokkaan perheelle. Seura on tehnyt perinteisesti koko kylän yhteisretken Hiidenvuoren yökonserttiin vuosittain. Myös muita retkiä järjestetään vaihtelevasti esimerkiksi teatteriin.

Maaseutunaiset vastaavat yhdessä Maaseutuseuran kanssa Vuolenkosken seuratalon ylläpidosta. Seuralla on vuokrattavana juhla-astiasto yli 100 hengelle.

Seuralla on noin 30 jäsentä, joista 10 kuuluu johtokuntaan. Jäseneksi voi liittyä kuka tahansa toiminnasta kiinnostunut.

Yhteyshenkilöt:

Puheenjohtaja: Minna Pekkola-Virtanen

Sihteeri: Raili Pethman

Astiaston vuokraus: Liisa Holmström 041-4445130, varalla Riitta Finskas 040-5588278

Yhteystiedot

Vuolenkosken Maaseutunaiset
Puheenjohtaja: Minna Pekkola-Virtanen
040-5574979

Tagit

Maaseutunaiset, harrastustoiminta