Elävä Joulukalenteri 2018 pistää punttiin vibaa!

Tänä vuonna ei Joulu tulla jolkottele meidän kylälle vaan pistää juoksuksi ja aina maitolaiturin kohdalla haaraperushypyksi. Nyt jo viidettä vuotta peräkanaa toteutettava kylän yhteinen Joulun odotus on tänä vuonna freesin sporttinen ja houkuttelee kaikkia mukaan joulunalusreipastelemaan.

Uusi liikuntahallimme Vuolenkoski Areena on toiminut inspiraattorina joulukalenterisuunnittelussa. Eihän ole lainkaan pöllönpää ajatella kokoontumista energisellä porukalla liikkumaan komeaan halliin, kun ulkona vihmoo ja pakastaa. Veri saadaan kiertämään ja piparkakkuleipojille kaulinten varteen ekstrahabaa. Liikuntaa ja hyvinvointia on luvassa monenkirjavasti ja kaikille sopivaan tyyliin. Innostua saa myös sohvaperunat ja superkuntoilijat yllytetään uusiin pulssisfääreihin. Villahousupakko on nyt täälläpäin hikipantapakko eikä sekään kiristä!

Toivottakaamme siis koko kylän yhteinen Joulun odotus peittelemättömällä ilolla tervetulleeksi ja ottakaamme kunnon alkuvenytykset ja loikka menoon mukaan! Tule Sinäkin hakemaan sitä aitoa, lämmintä tuntumaa, jota joulukalenteri pullottaa jo niin, että meinaavat luukut saumoistaan ratketa.

Aikaisempien vuosien tapaan joka päivä Joulun alla päivitämme verkkosivuille, Kyläpisteelle ja vanhalle palotallille (Vuolenkoskentie 1196) Elävästä Joulukalenterista yhden, uutuuttaan kutkuttavan luukun.

Kaikille Matti Malttamattomille ja Elma Ennakkomielisille on myös linkitetty koko luukkulistauksen kooste verkkoon. Nyt siis te, jotka haluatte tietää kalenterin sisällöstä jo etukäteen ja suunnitella liikuntalukujärjestyksen kuntoon, löydätte etukäteen kunkin päivän pääpiirteiset luukkutiedot Joulukalenterin omilta verkkosivuilta.  Yllätyksistä ja salaperäisestä myhkäisyydestä tykkääjät, pysytelkäähän loitommalla ennakkolistauksesta - ja varoitelkaa tuttuja lipsauttamasta salaisuuksia korviinne.

Toki myös jo perinteiksi istahtaneet, joulunajan kylätapahtumat ovat osana tätäkin kalenteria. Tapahtumalistaus tulee sekin vuolenkoski.fi -nettiin päivitetyksi, jotta sujuvat meininkipäivämäärien sutjakat siirrot omiin almanakkoihimme. Ja hyvin synkkaa!

 

Vink vink! Kylän asukkaat, seurat,  yhdistykset , ketkä tahansa – syttyikö mieleen ajatus omasta luukusta? No mutta ei muuta kuin toteutukseen! Olehan yhteydessä lokakuun loppuun mennessä joulukalenterityttöihin (joulukalenteri(at)vuolenkoski.fi) ja vinkkaa millainen luukku Sinulla on mielessäsi.

Ps. Muistatko vielä Tonttu vinkkaa -palstamme? No hyvä! Katsos, kun siellä on edelleen vallan uusiokäyttökelpoista, Jouluun hykerryttävää kamaa, kiepahdappa inspiroitumassa!

 

Yhteystietomme

Elävä joulukalenteri

Avoinna joulukuun ajan vanhalla palotallilla

Vuolenkoskentie 1196

19160 Huutotöyry

Yhteys kalenterityttöihin:

joulukalenteri@vuolenkoski.fi

 Jaa Facebookissa