Essukellari

Helin ompelupuoti Essukellari palvelee oman kodin kellaritasossa Herrojentiellä.

Ompelimo sai alkunsa 2008, kun tämä vaatetusalan artesaani teki jo lapsuuden aikaisesta kiinnostuksen kohteestaan itselleen elinkeinon. Käsitöiden valmistus sai kipinän perinteikkäistä pannumyssyistä, jotka kuuluvat edelleen Essukellarin tuotevalikoimaan. Ompelupuoti Essukellarin sijaitessa oman kodin alakerrassa perheen ja työn yhteensovittaminen käy kätevästi.

Helin tuotevalikoimaan kuuluvat käsityöt, korut ja sisustustuotteet, mutta hän tekee myös erilaisia vaatteiden korjaus- sekä tilaustöitä. Essukellari palvelee niin kyläläisiä kuin vapaa-asukkaitakin. Tulevaisuudessa Heli haluaisi panostaa lisää nimenomaan omien tuotteiden tekemiseen. Kesäisin Helin voi tavoittaa myymästä tuotteitaan myös kylän kesätorilta.

Ompelutöiden vastapainoksi Heli rentoutuu kotipihan kasvimaalla, jossa kasvaakin melkoinen määrä erilaisia kylvöksiä, jotka kuuluvat tuottavan runsasta satoa. Kylän suurin kurpitsakin kasvoi tiettävästi Helin kasvimaalla syksyllä 2012!

Yhteystiedot

Essukellari
Heli Koukonen
Herrojentie 13
040 - 591 8235

Tagit

alihankinta, essu, joululahja, kangaskassi, kassi, kaulakoru, kauppakassi, koru, korut, korvakoru, käsityö, laudeliina, ompelimo, pannumyssy, patalappu, saunatekstiili, saunatyyny, sisustustyyny

Jaa Facebookissa