Reippaile kymppi Kyläkeskukselle!

Nyt koko kylä liikkuukin ulkoillen raittiissa ilmassa syyskuussa 13.päivä sunnuntaina! Tänä vuonna on päätetty viettää Koko kylä liikkuu -päivä poikkeuksellisesti ulkoillen ja Kyläkeskus -hankkeen hyväksi. Luvassa on perinteisesti liikunnan iloa ja hikipisaroita kaikenikäisille. Tapahtumapaikkana toimii paloaseman ja koulun pihapiiri (Vuolenkoskentie 1290), jonka yhteydessä on Maaseutunaisten eväskanttiini ja makkaranpaisto laavulla sekä Hyvän mielen markkinat. Tapahtuma alkaa kello 10. Kunnan liikunnan ohjaajan ohjaamana lähdetään sauvakävely-lenkille Herrojentien kautta Haapaniementielle ja sitten mukavasti kevytväylää pitkin takaisin. Matkan varrella saamme tehokkaat vinkit sauvakävelyn tekniikkaan niin, että tästä mainiosta liikuntamuodosta saa kaiken hyödyn irti näppärästi! Lenkin varrella jumppaillaan myös kemppijumppailun merkeissä, niin matka taittuu taas mukavan vetreästi! Maalissa on luvassa vielä loppuverryttely tanssillisissa merkeissä. Hyvä fiilis, rento mieli ja mukava lämmin olo siis varmasti taattu! Lapsille on luvassa ohjattua toimintaa ja kutkuttavan jännittävää valokuvasuunnistusta pienten palkintojen kera. 

Aamupäivän hyvän mielen tempauksella on tarkoitus myös kartuttaa Kyläkeskus-hankkeen kassaa ja osallistumismaksu on 10 euroa, alle 15-vuotiaat ilmaiseksi. Nyt on siis mahdollisuus reippailun ja jumppailun merkeissä tukea myös kylämme tuiki tärkeää kauppahanketta. 

Mitä olisikaan tapahtuma ilman arvontaa ja markkinoita? Ei huolta, sekä arvontaa että kunnon markkinatunnelmaakin aamupäivän hyvän mielen tempauksestamme löytyy:

 

Hyvän mielen markkinoille oma koju:

Tapahtuman yhteydessä tempaistaan Hyvän mielen markkinat paloaseman hallin puolella, jonka suuren suuret ovet saadaan näppärästi auki pihamaalle. Myyntipaikat palohallin sisällä maksavat 5 euroa sisältäen myyntipöydän. Myyntipaikat varataan etukäteen, joko Paulalta 050-5642671 tai Pirjolta 050-3514228. Olet lämpimästi tervetullut markkinoille pystyttämään oman hyvän mielen kojusi!

 

Jälleen kerran yhteistyössä on voimaa ja mukana tapahtuman järjestämisessä on oman kylän väen lisäksi muun muassa Iitin vapaa-aikapalvelut ja Kymenlaakson Maa- ja kotitalousnaiset.

Tapahtuman järjestää Vuolenkosken Maaseutunaiset yhteistyössä Iitin vapaa-aikapalveluiden ja Kymenlaakson Maa- ja kotitalousnaisten kanssa.

Seuraamme aktiivisesti vallitsevaa tilannetta ja viranomaisten antamia ohjeita. Mikäli tapahtuman järjestäminen ei olisi turvallista, Koko kylä liikkuu -tempaus perutaan tämän syksyn osalta ja asiasta informoidaan täällä Vuolenkosken Virrassa.

Koko kylä liikkuu ulkoillen -mainos

 

 

Lyhyesti ja ytimekkäästi:

Koko kylä liikkuu ulkoillen su 13.9. klo 10 Vuolenkosken paloaseman pihamalla (Vuolenkoskentie 1290) Luvassa sauvakävelyä, jumppailua, kanttiini&makkaranpaistoa, arvontaa, hyvän mielen markkinat, lapsille ohjattua toimintaa ja valokuvasuunnistusta. Osallistumismaksu aikuisilta 10€, 0-15vuotiaat ilmaiseksi. Hyvän mielen markkinoiden myyntipaikat 5€ sis.pöytä.

 

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella alkaen 25. tammikuuta 2024 aina torstaisin joka toinen viikko,
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja Sini Susanna sopimuksen mukaan. Ajanvaraus: 044 988 2733
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry