2010-2015 syntyneille suunnattu välinevoimistelu aloittaa tänään, telkinevoimisteluryhmään kerätään kiinnostuneita

Tiedustelu toisen voimisteluryhmän, telinevoimistelun aloittamisesta to 11.2.

Hei! Ensimmäinen välinevoimisteluryhmä on kerännyt hyvin kiinnostuneita ja ryhmä päästään aloittamaan suunnitellusti. Etenkin poikien taholta on herännyt kiinnostusta sellaista voimisteluryhmää kohtaan, jossa oltaisiin telineillä, tehtäisiin hyppyjä ja keskityttäisiin fyysisempiin harjoituksiin.

Niinpä Areena tuki ry kartoittaa toisen ryhmän aloittamisesta kiinnostuneita. Tämä ryhmä keskittyisi telinevoimisteluun. Ryhmä olisi suunnattu 2015-2010 syntyneille tytöille ja pojille. Haluan korostaa, että molempiin ryhmiin ovat tervetulleita tytöt ja pojat, mutta ymmärrän hyvin poikien kiinnostuksen voimallisempia telineitä ja hyppyjä kohtaan. Välinevoimisteluryhmä harjoitteineen on suunniteltu välineiden kuten voimistelunauhan, piruettilusikan, pallon ja hyppynarujen ympärille.

Jos telinevoimisteluryhmä keräisi riittävästi kiinnostuneita (vähintään kuusi), voidaan ryhmä aloittaa. Myös tämän osalta on hyvä huomioida, että kurssin kesto määräytyy osallistujamäärän mukaan, sillä tuntikohtaiset kustannukset ovat samat kuin välinevoimistelussakin vakuutusten ja palkanmaksun osalta.

Välinevoimisteluryhmä on tarkoitus siirtää alkavaksi klo 18. Tämän kesto on 19.15 asti.

Niinpä uusi telinevoimisteluryhmä voisi alkaa klo 16.30-17.45. Jatkossa, mikäli koronarajoitukset lieventyvät, voitaisiin kahta ryhmää kuljettaa osin päällekkäin ja niillä voisi olla yhteinen osa siten, että toisen ryhmän loppupuolella toinen ryhmä aloittaisikin jo ja esim. yhteistä harjoitusta olisi n. puoli tuntia. Tämän toteuttamisesta ei tosin vielä voida sanoa tarkemmin, sillä nykyiset rajoitukset raamittavat toimintaa alueellamme 15.2. asti.

Mikäli telinevoimisteluryhmä kiinnostaa, niin otan pikaisia ilmoittautumisia vastaan tällä kertaa oikean puhelinnumeron kera. ��

Anna-Mari Finni

040 413 9922

 

 

Telinevoimisteluryhmä

Ryhmä on suunnattu 2010-2015 syntyneille tytöille ja pojille.

Kokoontumispaikka: Vuolenkoski Areena

Aika: 11.2.2021 alkaen torstaisin klo 16.30-17.45

Järjestävä taho: Vuolenkoski Areena Tuki ry

Maksu: 90€ kevätlukukausi

Ensimmäiselle kerralle saa tulla kokeilemaan ja katsomaan, toisen kerran jälkeen sitoutuu kurssimaksuun.

 

Areena tuki ry:n terveiset

Vuolenkoskelta on viime vuosien aikana käynyt useampi lapsi voimistelu-harrastuksessa Heinolassa. Koska Areena tarjoaa kotikylällä mitä mainioimmat tilat, syntyi tarve alkaa selvittää harrastuksen käynnistämismahdollisuutta Vuolenkoskella.

Samasta tarpeesta on kylällä aloitettu aikanaan mm. pianotunnit, useampi perhe kuljetti lapsia harrastuksen perässä kaupunkiin. Tarpeesta käsin alettiin selvittää soittoharrastuksen mahdollistamista Vuolenkoskella.

Areena tuki ry on ottanut toimintaa varten vastuuvakuutuksen ja ryhmätapaturmavakuutuksen. Tämä on yleinen harrastustoiminnassa käytössä oleva vakuutusmuoto ja se sisältyy kurssimaksuun.

Kurssin kestosta ei vielä ole tietoa, sillä osallistujamäärä ja sen myötä kurssimaksujen määrä määrittävät kuinka pitkän kurssin varoilla voidaan järjestää. Kurssin hinta on kovempi kuin esimerkiksi kansalaisopiston, sillä Areena on pienempi toimija emmekä saa toistaiseksi toiminataamme avustusta, vaan kaikki varat on kerättävä itse. Kurssimaksulla katetaan vakuutukset, ohjaajan palkka, palkanlaskentakulut ja muut maksut.

Kurssille tulee siten ilmoittautua mahdollisimman pian Anna-Mari Finnille, jotta voidaan tiedottaa kurssin kestosta, kuinka pitkän kurssin voimme järjestää.

Kurssimaksun eräpäivä tullaan laittamaan kurssin loppuun. Tämä sen vuoksi, että mikäli yksittäiset talouskunnat haluavat hakea tukea lasten harrastukseen erilaisten järjestöjen kuten Hope ry:n tai Pelastakaa lapset ym. järjestöjen kautta, on se ajallisesti mahdollista. Näistä löytyy netistä runsaasti tietoa, ja näitä kannattaa hyödyntää, jos tilanne vain edellyttää.

Kevään ryhmä on samalla eräänlainen pioneeri, jonka myötä saamme kokemuksia omalla kylällä liikuntatoiminnan ja harrastuksen pyörimisestä kokonaisuutena. Tavoitteena on toki saada toimiva konsepti, jota voisimme jatkaa syksylläkin. Näin vuoden kuluessa ehdimme myös Areena tuki ry:n toimesta selvittää mahdollisten avustusten saamista harrastustoiminnan järjestämiseksi, mikä voisi tulevaisuudessa huojentaa kurssimaksuja.

Mikäli konsepti saadaan toimimaan, ovat tulevaisuudessa kaikki erilaiset harrastekokeilut tervetulleita. Tämä tarkoittaa sitä, että jos kylällä koetaan tarvetta jonkin harrasteen aloittamiseksi, voi asiasta kiinnostuneet selvitellä taustoja ja etsiä potentiaalista vetäjää, minkä myötä toimintaa voi alkaa koostaa. Nyt alkava välinevoimistelu-harrastus on työstetty juuri näin; asiasta kiinnostuneet perheet ovat tehneet selvitys- ja taustatyötä, etsineet potentiaalisen vetäjän ja olleet yhteydessä Areena tuki ry:hyn.

Liikunnan iloa!

Areena tuki ry

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella alkaen 25. tammikuuta 2024 aina torstaisin joka toinen viikko,
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja Sini Susanna sopimuksen mukaan. Ajanvaraus: 044 988 2733
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry