http://www.periferiadesign.fi/

Oletko se Sinä vai olenko se Minä?

Rouva E. Tevä haravoi etupihansa hyvin hoidettua omenatarhaa, kun aidan takaa kuului pientareen yli vaivatta kantautuva huhuilu ”Erja heiii, heiii siellä!”. Naapurin Tuula kuikki aidanteella puutarhahanskikas ilmaa viuhtoen. Oli aikaa kuikkia ja viuhtoa, kun oli jo tämä Ehokkaan piha pistetty talviteloille aikapäivää sitten. Lokakuun ensimmäisellä viikolla, kun oli vielä loppukesän lämpöä ilmassa ja muistot crocsin varressa. ”Että heii vaan ja mitä kuule kuuluu ja sitähän minä sitten, että ehotanko minä sinua vai sinä minua?” Tuulan ystävällinen liverrys viesti toiveikasta ajattelua ja sai Erjankin mietteet siirretyksi Valkeakuulaasta PuuhakkaTuulaan ja hänen ääniharavaansa …

. . .

Maittava sunnuntaipäivällinen oli nautittu. Lohikalaa isännän lempisoossilla ja oman maan rosamundat. Ilkka Vilkas istahti saliin katetun jälkiruokapöydän ääreen sinappikastiketta viiksissään ja tuumasi rotevanoloisesti: ”No niin kaunis ja nopeatoiminen vaimokultani, olisi kissa pöydälle nostamista vaille”. Hilkka sai lähes sätkyn, mutta vilkkaudestaan tunnettuna ja hätkähdyksen häivytettyään, oli hän nopeammin kuin äkkiä juonessa kiinni. ”No niin urhea, dijonviiksinen ukkokultani, kysytään kissalta, vaikka uskoisin kysymättäkin, että hän ehdottaa minua. Eikä kannata lahjoa pateella. Olen jo tehnyt sen.” …

. . .

Oletko Sinä jo ilmoittanut ehdokkuudestasi? Tai tullut ehdotetuksi? Tai ehdottanut jotakuta?

Mikä mainio keskustelunaihe leppoisien hetkien viikonvaihteeseen!

____________________________________________________

Vuolenkosken Kyläyhdistys ry hakee uusia jäseniä joukkoonsa! Löytyykö Sinusta intoa, ideaa ja tarmoa samassa paketissa tai olisiko ehdottaa sitä-joka-olis-just-siihen-sopivan-sorttinen?

No siinä tapauksessa!

Nyt olisi sauma päästä käyttämään A-luokan ainesta hauskassa, monenkirjavien persoonien porukassa, jossa maistuu aikaansaamisen makeus ja yhteishengen mausteet – happamuudesta ei tietoakaan!

Kyläyhdistyksen jäsenenä pääsee soihdunkantajan roolissa osalliseksi pitkien perinteiden kylätapahtumiin ja järjestävän tahon aitiopaikalta mukaan laajalti suositun kesätorin tohinoihin. Eikä siinä vielä kaikki. Jatkuvasti kuplii pintaan uusia hyväntuulentempauksia. Lyhyesti ja ytimekkäästi: Antoisaa yhdessä tekemistä ja hyvän kylän etujen ajamista.

Jos jo kiinnostuit niin ilmoita kiinnostuksesi tai ehdota sopivaa henkilöä kyläyhdistyksen puheenjohtaja-Eerolle (puh. 0400 659 877, eero.paronen@vuolenkoski.fi).

Uusista jäsenistä päätetään Kyläkokouksessa 27. marraskuuta kello 18 Vuolenkosken Seuratalolla. Uudet valinnat kruunataan täyteläisellä riisipuurolla ja kippistetään päälle vielä joulutorttukahvit. Tervetuloa kokoukseen!

 

Tule tuomaan oma kekseliäisyytesi ja ladonovenleveät hartiavoimasi mukaan Kyläyhdistyksen toimintaan – olitpa taustaltasi paljasjalkalainen, uudismuuttaja, jo jonkin muunkin seuran jäsen, vapaa-ajanasukas tai mitä-tahansa-sukupolvea-edustava, vuolenkoski-koskenniskalaisen uniikki yksilö. Tähän porukkaan on hieno kuulua!

 

Lisätietoja Kyläpäällikkö Paroselta: p. 0400 659 877, eero.paronen@vuolenkoski.fi

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella alkaen 25. tammikuuta 2024 aina torstaisin joka toinen viikko,
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja Sini Susanna sopimuksen mukaan. Ajanvaraus: 044 988 2733
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry