Vuolenkoski Areenalla koettiin liikunnan iloa ja hyvinvoinnin hyrinää!

Viikko sitten vietettiin kylällä syyspäivää liikunnasta nauttien ja hyvinvointia ammentaen, kun Vuolenkoski Areena vihittiin käyttöön myös ihka ensimmäisen tapahtuman merkeissä. Koko kylä liikkuu -tempaus keräsi liki pari sataa kävijää upouudelle liikuntahallillemme! Touhua ja tohinaa riittii niin liikuntasalin, kiipeilyseinän, Lasten puuhapihan, Hyvinvointipajan kuin myös kuntosalin puolella. Ei tule myöskään unohtaa Liisan hierontapistettä, jossa pääsi hetkeksi hengähtämään tai sitten Maaseutunaisten ravitsevaa lounaskanttiini, joka oli tuiki tarpeellinen, jotta energiaa riitti!

Liikuntatuokioista tuntui löytyvän jokaiseen makuun, sillä runsaista kävijäpalautteista sai lukea ja kuulla jokaikisen liikuntatuokion nimen, mikä oli ollut kenellekin se päivän kohokohta, energian ja hyvän olon antaja. Jokainen liikuntahetki keräsinkin sunnuntaina saliin yli 20 osallistujaa. Isot ja pienet liikkujat saivat touhuta suuressa liikuntasalissa sulassa sovussa, mikä loi välittömän ja leppoisan tunnelman sekä yhteisiä mukavia kokemuksia. Kiitos siis vielä kerran kaikille liikunnanohjaajille kuin myös tuokioiden sponsoroijille näiden hetkien mahdollistamisesta. 

Jos hikipisaroita vieri poskille liikuntasalin puolella, niin vilskettä oli myös kuntosalilla, jossa opastajina toimineet Heidi ja Jonna saivat aktiivisesti olla ohjaamassa uteliaita ja innokkaita kuntosalin käyttäjiä uusien laitteiden parissa. Jumppailujen välissä Hyvinvointipaja tarjosi vinkkejä ja tuotteita hyvinvointiin sekä mukavan hetken istahtaa kanttiinin maittavan keittolounaan äärelle tai sitten pienen herkkupalan, sillä ne ovat myös tärkeä osa hyvinvointiamme sopivissa määrin!

Liikunnallisen päivän kruunasi neljän joukkueen jännittävääkin jännempi Haastekisa,  jossa perinteisillä kottikärryillä kärrättiin 3-5 hengen joukkueissa aikaa vastaan halkopino paikasta a paikkaan b. Jokainen vuorollaan niin ison kuorman kuin uskalsi ottaa tiputtamatta halkoja matkalle. Vauhtia riitti ja yksi kuperkeikkakin tyhjän kärryn kanssa kävi, mikä kävi onneksi oikein pehmeästi. Joukkueina oli haastajat eli Vuolenkosken Maaseutunaiset, sitten Pohjois-Iitin Kiri ja Vuolenkosken VPK:n hälytysosaston pojat sekä yksi perhejoukkue. VPK vei voiton selkeästi ei vauhdilla vaan taktiikalla: isoilla kuormilla ja  sääntöjen rajapintoja hipovalla kippaustekniikalla, mitä ei oltu tosin kiellettykään. Muut joukkueet eivät tätä säännöissä ilmennyttä porsaan reikää ymmärtäneetkään hyödyntää, vaan latosivat halot kiltisti pinoon. Urheiluseuran Kirin miehet tulivat toiseksi, Maaseutunaiset pronssille ja perhejoukkue hienolle neljännelle sijalle. 

Lämmin kiitos vielä kaikille tapahtumapäivään osallistuneille ja yhteistyökumppaneille! Jälleen kerran voidaan todeta, että yhteistyössä on voimaa ja sen kantaa! Yksi ihminen tai yksittäinen seura ei pitkälle pötki, vaan tällaiset hyvät fiilikset, leppoisat tunnelmat ja energiaboostit vaativat sitä tahtotilaa ja yhdessä tekemisen iloa, joka tarttuu myös kävijöihin. 

Vierivä kivi ei sammaloidu, joten pidetään tämän sunnuntai-päivän antamat fiilikset ja tunnelmat aktiivisina ja taistellaan syksyn pimeyttä vastaan yhdessä liikkuen ja nauttien!

Yhteistyöstä kiittäen Vuolenkosken Maaseutunaiset

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella alkaen 25. tammikuuta 2024 aina torstaisin joka toinen viikko,
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja Sini Susanna sopimuksen mukaan. Ajanvaraus: 044 988 2733
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry