Koko kylä liikkuu -tempaus taas ensi syksynä!

Viime syksynä tempaistiin Vuolenkoski Areenalla Koko kylä liikkuu -tapahtuman merkeissä, joka innosti niin kyläläisiä kuin lähiseudunkin asukkaita jumppailemaan ja yhdessä liikkumaan. Hyvät ja virkistävät kokemukset ja palautteet päivästä sai Maaseutunaiset suunnittelemaan syksyn sporttipäivästä yhtä uutta perinnettä kylällemme yhteistyössä muiden kylän toimijoiden kanssa. Syksyn seurapalaverissa idea sai kannatusta muilta kylän seuroilta ja päätettiinkin sitten tempaista jälleen ensi syksynä yhteisen liikuntapäivän merkeissä ajatuksena kaikille avoin ja ilmainen liikunnan iloa pursuava päivä. Maaseutunaiset toimivat jälleen järjestäjänä ja vastaavat kanttiinin herkuista ja ravitsevista välipaloista. Kylän muita toimijoita, niin yhdistyksiä, yrittäjiä kuin myös yksityishenkilöitä halutessaan pyydetäänkin nyt matkaan mukaan osallistumaan omalta osaltaan syksyisen sporttipäivän liikuntatuokioiden kustannuksiin, jotta saisimme taas mahdollisimman matalan kynnyksen omaavan liikuntapäivän järjesteltyä.

Koko kylä liikkuu -tempaus olisi sunnuntaina 22.9.2019 ja ideana olisi jälleen, että päivän ajan Vuolenkoski Areenalla olisi erilaisia liikuntatuokioita kokeiltavana kaikenikäisille ja kuntoisille niin lapsille, aikuisille kuin myös senioreillekin. Liikuntatuokioihin osallistuminen olisi ilmaista, jotta kynnys osallistua ja kokeilla olisi mahdollisimman matala. Lisäksi viime syksyn tapaan päivään sisältyisi Maaseutunaisten välipalakanttiini sekä ideoiden mukaan oheistoimintaa. Hieman kevyempään konseptiin päädyttiin niin, että virallisia Hyvinvointipaja- tyyppisiä messuja ei olisi paloaseman hallin puolella ainakaan Maaseutunaisten toimesta järjestetty, mutta jos jollakin toisella yhdistyksellä intoa ja ideoita riittää, niin ehdottomasti messut päivän oheen vaan!

Vastauksia yhteistyökyselyyn halukkuudesta olla mukana toivomme kevään seuraavaan seurapalaveriin mennessä. Liikuntatuokioiden kustannukset riippuvat luonnollisesti, minkälaisia tuokioita päivään valikoituu.

 Samoin Maaseutunaiset ottaa mielellään vastaan ideoita ja toiveita päivän sisällöstä, liikuntatuokioista ja mahdollisista ammattilaisista tuokioiden vetäjiksi. Tunnetko sinä mukaansa tempaavan pirtsakan liikunnanohjaajan tai vaikkapa alan yrittäjän, joka olisi päivästä kiinnostunut? Entä onko sinulla toivomuksia päivän liikuntatuokioiden annista? Liikuntahallilta löytyy nyt nimittäin myös toivomusboksi, johon kuka tahansa voi jättää toivomuksensa ja ideoita. Ideoita ja ajatuksia voi kertoa myös suoraan esimerkiksi Minnalle tai Paulalle, joiden yhteystiedot ohessa.

Maaseutunaiset toivottavat kaikille sporttisen kepeää ja mukavaa kevättä!

Yhteydenotot Koko kylä liikkuu -tempaukseen liittyen joko Minna Pekkola-Virtanen 040-5574979 tai minna.pekkola@gmail.com TAI Paula Ahonen 050-5642671 tai paula.ahonen@vuolenkoski.fi

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella alkaen 25. tammikuuta 2024 aina torstaisin joka toinen viikko,
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja Sini Susanna sopimuksen mukaan. Ajanvaraus: 044 988 2733
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry