Vuolenkosken käsityö- ja kahvitupa PeuranKello

Käsityö- ja kahvitupa PeuranKello on toiminut Vuolenkoskella vuodesta 2002 lähtien. PeuranKellon valikoimiin kuuluu noin kuudenkymmenen eri käsityöläisen tuotteita lähialueilta, elintarvikkeita ja paikallisen myllyn jauhoja.

Käsityötuotteiden myynnin lisäksi PeuranKellossa on kokoustilat 20 hengelle, langaton nettiyhteys, kesäisin terassikahvila nokipannukahvin kera sekä kanoottien ja lumikenkien vuokrausta.

PeuranKellon päivittäisten toimintojen pyörittämisestä vastaa Mervi, joka leipoo itse kahvilan tarjottavat (joita voi ostaa myös mukaan tai tehdä ennakkotilauksia), toimii myyjänä ja on vastuussa liiketoiminnasta. Mervin mies Pauli auttaa yrityksen pyörittämisessä aina kun työltään Liikuntakeskus Pajulahdesta ehtii.

PeuranKellon lämpimästä tunnelmasta nauttivat niin kylän väki, vapaa-ajan asukkaat kuin satunnaiset ohikulkijat ympäri vuoden.

Vapaa-ajalla Mervi rentoutuu musiikkia kuuntelemalla ja puutarhaa hoitamalla. Talvisin Mervi ja Pauli käyvät yhdessä lumikenkäilemässä.

Ajankotaiset aukioloajat osoitteesta www.peurankello.fi tai Peurankellon facebook-sivuilta: https://fi-fi.facebook.com/peurankellokahvila/.

PeuranKellon aukioloajat:

Katso PeuranKellon aukioloajat kotisivuilta: http://www.peurankello.fi

Yhteystiedot

Vuolenkosken käsityö- ja kahvitupa PeuranKello
Mervi Komppula
Vuolenkoskentie 1153 19160 Huutotöyry
050 323 7211