Vetokisojen Suvimarkkinat on peruttu vuodelta 2020

HUOM! Korona-viruksen aiheuttamien poikkeusolosuhteiden vuoksi Veteraanitraktorien vetokisat ja Suvimarkkinat on päätetty perua vuoden 2020 osalta. Palataan markkinoiden äärelle, kun asia jälleen ajankohtainen.

Toivotamme teille terveyttä ja voimia näinä poikkeuksellisina aikoina! 

Myyjien infopaketti

Oma markkinapaikka ja sen kustannukset

Vetokisojen Suvimarkkinat sijaitsevat aivan Vetokisojen areenan eli urheilukentän kupeessa, Paloasemalla, jossa on mahdollista hankkia oma paikka joko sisätiloista tai sitten pihamaalta. Tapahtumakävijät ohjataan tapahtuma-alueelle paloaseman vierestä, joten Suvimarkkinat ovat heitä ensimmäisenä sisäänpääsyn jälkeen vastassa. Traktorien vetoalueelle on matkaa noin 150metriä. Matkan varrelta löytyy monenmoista oheistoimintaa ja urheilukentän alkupäästä kylän naisjärjestöjen herkulliset ruoka- ja kaffittelupisteet.

Tapahtuma alkaa klo 11 ja kestää viimeiseen traktorin vetoon asti, mitä on ajallisesti vielä haastavaa tarkalleen määrittää, todennäköisesti klo 15-16 huitteille. Järjestäjä esittää kuitenkin toivomuksen, että myyjät nauttisivat idyllisestä markkinatunnelmasta aina viimeiseen vetoon asti, jotta kävijät voivat vielä lähtiessään käydä matkamuistot markkinoilta hakemassa.

Mitäpä sitten tämä markkinapaikka kustantaa:

Markkinapaikat ulkona, paloaseman pihamaalla: 32€ / 2x2m

Markkinapaikat sisällä, paloaseman sisätiloissa: 42€ / 2x2m ((Huom! Ole nopea, sillä sisäpaikkoja rajoitetusti)

Myyjät huolehtivät myyntipöydän sekä paikkansa mahdollisen teltoittamisen. Ja mikäli tarvetta, niin autosta on myös mahdollista myydä, mutta ilmoitathan tästä etukäteen, niin huomioimme sen ulkopaikoituksia tehdessämme.

 

 

 

Luvassa hauskuutta, hulinaa ja hemmottelua niin vetokisojen hameväelle, muksuille kuin myös isännillekin!

Tule ja koe aito kesäinen markkinatunnelma, siitä kuuluisasta kyläfiiliksestä puhumattakaan!

Minä haluan oman paikan Suvimarkkinoilta, kehen olen yhteydessä?

Suvimarkkinoiden tarmokas tehotiimi vastaa kysymyksiisi ja ottaa varaukset vastaan. Puhelinlangat laulamaan ja sähköiset viestit virtaamaan!

Paula Ahonen 050-5642671 tai paula.ahonen@vuolenkoski.fi

Mirka Lehtinen 050-4004872 tai mirka.lehtinen@vuolenkoski.fi

 

Kuinka kurvailen Vuolenkoskelle ja mistä löydänkään sen kuuluisan paloaseman pihamaan?

Vuolenkoski sijaitsee siis eteläisessä Suomessa, Pohjois-Iitissä vain 34 kilometrin päässä Lahdesta. Löytöjen laarien tarkka osoite, minkä voit navigaattoriin näppäillä, on Vuolenkoskentie 1290, 19160 Huutotöyry

Etelän suunnasta tultaessa noustaan moottoritieltä (E75) liittymään nro 21 ja käännytään vasemmalle. Tätä Vuolenkosken tietä ajetaan noin 10 kilometriä kunnes metsän jälkeen aukeaa peltomaisema, jolloin olet saapunut kylälle. Jatkat matkaa vielä vajaa kolme kilometriä kauniiden peltomaisemien läpi. Vasemmalla pellon reunalla näetkin urheilukenttämme, itse Vetokisojen tapahtuma-areenan, jonka jälkeen seuraavana onkin uusi paloasemamme, joten olet saapunut onnellisesti perille, rakkaan kyläkoulumme kupeeseen!

Pohjoisesta tultaessa moottoriliikennetien opasteet ohjaavat noin 12 kilometriä Heinolan jälkeen Vierumäen liittymään (nro 21) ja Vuolenkoskentien risteykseen, josta matka jatkuu kuten etelästä tulevilla.

Saapuessasi idästä tulet Vierumäentietä noin 12 kilometriä, Kymijoen ylittävälle Vuolenkosken sillalle. Aja vielä sillan, kesätorimme ja keskustan ohitse. Peltoaukean alkaessa hiljenteleppä jo hieman kaasujalkaa, niin näet kauniin keltaisen kyläkoulumme oikealla, metsän reunassa ja heti sen jälkeen uuden paloasemamme; nyt vinkkari päälle, perillä ollaan!

(Tarkemmat ohjeet myyjien ajoneuvojen paikoituksesta ja ajo-ohjeista tapahtumaa-alueelle lähetetään henkilökohtaisesti myyjille kesän korvilla)

(Sivun kuvat ovat vuosien 2015 ja 2017 Löytöjen laarit -markkinoilta)

Yhteystiedot (kopio)

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1442, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Kyläpiste palvelee
 

Ma 9 - 15  Kyläpiste avoinna

Ti  9 - 15  Kyläpiste avoinna, Hieroja, ajanvaraus

Ke 9 - 15  Kyläpiste soittoaika

To 9 - 15  Kyläpiste soittoaika

Pe 9 - 15  Kyläpiste soittoaika

La 9 - 15  Kyläpiste avoinna

 

Yhteystiedot:

Kyläpiste, Tuire, 044 788 7878

Osoite: Vuolenkoskentie 1442, 19160 Huutotöyry

Hieroja, Liisa, 040 500 6511, 

http://lihashuoltokuoppamäki.fi