Kylän yhteinen joulun odotus alkaa ja jouluvalot syttävät vanhalle palotallille!

Vaikka syksyn sumuisen harmaat päivät tuntuvat välillä niin kovin pitkiltä, niin miten tämä aika kuluu kuitenkin niin nopsaa ja jo reilun viikon päästä availlaan joulukalentereita niin kotona kuin myös tietenkin meillä kylälläkin! Tätä yhteistä joulunodotusta onkin kyllä odotettu ja kaivattu jo! Kenties ehdimme saamaan kauniin jouluisen lumipeitteenkin juuri parahiksi ensimmäiseksi adventiksi. Toivotaan ja raapustellaa toivomus vielä joulupukin kirjeen loppuun.

Kylämme joulun yhteinen, ihanan kutkuttavan jännittävä ja lämminhenkinen joulunodotus aloitetaan perinteisin menoin vanhan palotallin pihamaalla ensimmäisenä adventtin 1.12. klo 17, kun palotallin jouluvalot syttyvät. Mitä mielenkiintoista ja jouluisen hauskaa palotallin ovien takaa paljastuukaan? Se selviää juuri tuolla kellonlyömällä, tule siis mukaan, niin kurkistetaan yhdessä! Luvassa jälleen lämminhenkinen yhteinen hetki höyryävän glögimukin äärellä. Kuulemme Kylän ja Kyläkauppamme sekä joulukalenterin joulutervehdykset. Jouluiset yhteislaulut lauletaan komiasti Kyläkuoromme laulutonttujen johdolla. Jouluisen kanttiinin tuotto lahjoitetaan tulevan kyläkauppa-hankkeen hyväksi.

Tieto meidän maan mainiosta joulukalenteristamme on ilmeisesti maakuntien vastuutonttujen kautta kiirinyt Maaseudun tulevaisuus -lehden toimitukseen ja palotallille on myös saapumassa lehden Kantri-liitteen toimittaja tunnelmoimaan joulua kanssamme. Se kuuluisa Vuolenkosken jouluinen kyläfiilis, ne onnen pienet asiat jaetaan näin myös eteenpäin Kantri-lehden joulunumerossa. On se vaan hieno juttu!

Olet lämpimästi tervetullut mukaan! Nähdään siis Vanhalla palotallilla ensimmäisenä adventtina!

 

Joulukalenterin avajaiset ensimmäisenä adventtina 1.12. klo 17 Vanhalla palotallilla

 

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja, jalkahoitaja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja: Uusi parturi-kampaaja aloittaa lähiaikoina
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry