Nyt kerätään vinkkejä ja ideoita kotona puuhasteluun!

Viime päivinä ja myös tulevina viikkoina, mahdollisesti kuukausina suomalaiset viettävät tavallista enemmän aikaa kotona hoitaen vain välttämättömimmät asioinnit kodin ulkopuolella maassamme vallitsevien koronaviruksesta johtuvien poikkeusolosuhteiden vuoksi.

Näin kevään korvilla meillä maaseudulla ulkoileminen auringon paisteessa ja puutarhan kevättyöt pitävät meidät kyllä kiireisinä ja sopivasti touhukkaina niin, että  saa ajatuksetkin mukavasti hetkeksi muualle. Poikkeusolosuhteet eivät siis välttämättä niin voimakkaasti tulekaan näin maaseudulla heti esille, kun tekemistä ja tilaakin riittää omalla pihamaalla, metsässä ja lenkkipoluilla. Internet ja lehdet ovat olleet kuitenkin tälläkin viikolla pullollaan erilaisia vinkkejä kotoiluun ja onkin uutisoitu muun muassa jopa tuorehiivan myynnin suuresta kasvusta suomalaisten leipoessa aikaisempaa enemmän kotosalla.
 
Olemme päättäneet koota myös virtaan jutun muodossa mukavia, inspiroivia ideoita ja vinkkejä kotona puuhasteluun. Kerro sinä oma vinkkisi! Onko sinulla takataskussasi esimerkiksi ihanan simppeli ja helppo leivontaohje lasten kanssa yhdessä leipomiseen? Tai maukas resepti uuniruoasta, jonka voisi laittaa uuniin hautamaan siksi aikaa, kun puuhastelee ulkona? Kenties vinkki elokuvasta tai televisiosarjasta, jota voisit suositella myös naapurillekin? Tai vaikka mukavan helppo ja näppärä käsityöohje? Mitä ikinä keksitkään!
 
Ideat ja vinkit voi lähettää Paulalle sähköpostiin paula.ahonen@vuolenkoski.fi tai sitten rimpauttaa ja kertoa puhelimitse 050-5642671.
 
Vinkit kootaan jutuksi virtaan ja julkaistaan viikonlopuksi kaikkien hyödynnettäväksi.

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja, jalkahoitaja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja: Uusi parturi-kampaaja aloittaa lähiaikoina
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry