Koko kylä liikkuu ulkoillen sunnuntaina, tule sinäkin!

Ensi sunnuntaina tempaistaan jo kylällämme perinteeksi muodostunut Koko kylä liikkuu -tapahtuma, joka tänä vuonna toteutetaankin ihanasti raittiissa ulkoilmassa yhdessä reippaillen. Luvassa on siis sauvakävelyä ja sen oikein tekniikan opettelua, keppijumppaa ja lopuksi vielä tansillinen loppuverryttely. Liikunta-alan ammattilaiset ovat meitä ohjaamassa ja kirittämässä. Tapahtuma alkaa klo 10 paloaseman pihamaalta, josta löytyy myös kanttiini, makkaranpaistoa, hattaraa, lapsille ohjattua toimintaa ja vaokuvasuunnistusta sekä Hyvän mielen markkinat. Paloasemalta lähdetään yhdessä sauvakävelemään Herrojentietä pitkin kunnan liikunnanohjaaja Maria- Yli-Savolan ohjauksessa. Matkalla käydään läpi sauvakävelyn tekniikka. Jos sinulla ei ole omia kävelysauvoja, ei huolta, sillä upouusia sauvoja löytyy hallillta, joita kylämme on lahjoituksena saanut. Matka taittuu Herrojentieltä Haapaniementielle ja sieltä kevyväylää pitkin takaisin paloasemalle. Matkan varrella keppjumppaillaan ja palaosemalla odottaa tanssillinen loppuverryttely Anna-Mari Finnin ohjaamana.

Lenkin aikana lapsille on ohjattua toimintaa Vuolenkoski Areenan ympäristössä sekä omatoimisesti valokuvasuunnistusta, jonka jokaiselle osallistujalle on luvassa pieni palkinto! Reippailun merkeissä on tarkoitus myös kartuttaa mainion Kyläkeskuksemme hankkeen kassaa idealla "Reippaile kymppi Kyläkeskukselle". Osallistumismaksu siis 10 euroa aikuisilta ja alle 15-vuotiaat ilmaiseksi. Tapahtuman tuotto kohdennetaan Vuolenkosken Kyläkeskus-hankkeelle. Tapahtuma-alueelle vapaa pääsy. Luvassa myös arvontaa, jossa luvassa huikeita palkintoja, kuten herkkukori, jumppalippuja Vierumäen urheiluopistolle sekä sunnuntain jumppiin liikuntahallillamme. Hyvän mielen markkinoiden annista tulossa vielä juttua virtaan, mutta luvassa vinkkejä ja ideoita omaan hyvinvointiin, ihania vaatteita, hieman kirppistelyä, kauniita käsitöitä, hattaraa, arjen apuvälineitä, kenties ideoita vaikkaoa joululahjaksi.

Jälleen kerran yhdessä liikkumisen iloa ja happirikasta syysilmaa keholle ja mielelle, tule sinäkin! Nähdään sunnuntaina!

 

Markkinoilla olemme huomioineet vallitsevan tilanteen niin, että myyntipöydät on sijoitettu väljästi ja isot hallin ovet tulevat olemaan täysin auki taaten ilmanvaihdon, jolloin kojujen tuotteet ovat mukavasti suojassa ja katon alla, mutta ilma on yhtä raikas kuin ulkonakin. Pyydämme jokaista kävijää huolehtimaan osaltaan turvaväleistä ja käsihygieniasta. Alueella useampi mahdollisuus käsien pesuun ja desinfiointiin. Osallistuthan tapahtumaan vain terveenä.

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja, jalkahoitaja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja: Uusi parturi-kampaaja aloittaa lähiaikoina
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry