Vuolenkoski-Koskenniska-KyläSoppa

No hei Komistus, mikäs se on sun nimes?

Tiedoksenne rinta rottingilla annettakoon, että kyläyhteisölle on omaksi hommattu ja traktorin perässä tänne tuotu, hieno kapistus, sellainen Soppatykki,  oikein kunnon kanuuna, jolla valmistuu vain ja ainoastaan hyvin herkullista ruokaa.

Kyläyhdistys on päättänyt käyttää Vuoden kymenlaaksolainen kylä -palkintorahan tähän koko kylää ja paljolti muitakin ruokkivaan ostokseen. Kaksisataalitraisella kertatykityksellä annoksia saadaan noin viisisataa. Joukkomuonituksessa saa ravintoa niin kurniva keho kuin seurallinen mielikin!

Koskapa on tämä lapsi koko yhteisön yhteinen, on sille kasteessa kutsumanimeä osallistaen haettaman. Täten julkistetaan suurta aktiviteettia osakseen toivova nimikilpailu: ”No hei Komistus, mikäs se on sun nimes?”. Palautathan nimiehdotuksesi, kenties mukavilla perusteluilla höystettynä ja omien yhteystietojesi kera ensimmäisenä kesätorilauantaina, 31.5. kahvilan tiskille (salamyhkäisen suljettu lippuäänestys).

Samaan syssyyn lanseerataan kyläsopan reseptikilpailu, sillä tottamaar haluamme tulla laajalla skaalalla tutuksi harvinaislaatuisella herkulla, jota tullaan mertenkin takaa soutaen meille maistamaan ja jonka haluttua, salaista reseptiä kansainvälislaajuisesti agentit, turhaan, tietomurtavat.

Sekä nimi- että reseptikilpailuun voit ottaa osaa kesätorin 31.5. lisäksi palauttamalla ehdotuksesi Kyläpisteelle 2.6. mennessä tai lähettämällä postia kyläyhdistyksen Aunelle: aune.laakso@vuolenkoski.fi. Muistathan liittää ehdotuksiisi tykin ja sopan nimen lisäksi oman nimesi ja yhteystiedot - ihan vaan tosi hyvää palkitsemista varten.

Noniin, otetaanpa Tykki haltuun ja taas lisää hymyliä kylille!

 

ps. Tykki on myös vuokrattavissa, yhteydenotot: kylayhdistys@vuolenkoski.fi

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja, jalkahoitaja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja: Uusi parturi-kampaaja aloittaa lähiaikoina
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry