Elokuvailta

Lauantain ulkoilmaelokuvailta Töyryssä - Tervetuloa!

Jäniksen vuosi on täällä! Sateet ovat väistyneet lauantai-illan ennustuksilta eikä illalle enää luvata tuiskua tai ropinaa. Sen sijaan lämmintä vaatetta kannattaa varata mukaan, sillä Kymen rannassa myöhäinen ilta on jo viileä.

Lauantaina 23.8. klo 20 pärähtää käyntiin odotettu ulkoilmaelokuvaesitys Töyryn Teatterissa Koskenniskan puolella. Paikalle saapuu kutsuvieraana Jäniksen vuoden päänäyttelijä Antti Litja. Elokuvailta on muutoinkin saanut uutta makua ohjelman  puoleen viime vuosiin verrattuna. 

Autopaikoitus vehnämyllyn viereisellä pellolla ja Pistojen pihassa. Esityspaikalle on n. 300 metrin tunnelmallinen kävelymatka. Lipunmyynti on heti alueelle tultaessa. Huomioithan, että paikan päällä on käteismaksu ja lipun hinta on 7€, alle 15-vuotiaat ilmaiseksi.

Rannassa palvelee koko illan ajan Koskenniskan Marttojen kanttiini, josta voi ostaa suolaista ja makeaa sumpin kera. Kylän nuoret myyvät jälleen makeannälkäisille irtokarkkipusseja, suklaapatukoita, trippejä ja limsapulloja. Eväspuoli on siten kunnossa koko leffan ajaksi.

Tapahtuma alkaa klo 20. Edellisvuosista poiketen tänä vuonna nähdään haastattelujen sijaan mukaansatempaava kyläkuvaelma, jossa pääosissa kylän nuoret. Tämän jälkeen kuulemme lyhyesti paikan päälle saapuvan näyttelijäkonkari Antti Litjan ajatuksia ja muistoja itse Jäniksen vuosi -elokuvan teosta ja Risto Jarvasta. Ennen elokuvan alkua on lyhyt kanttiinitauko, elokuva alkaa n. klo 21 tai jopa hieman aiemmin. Esityksen kesto on n. klo 23, sillä Jäniksen vuosi elokuvana kestää n. 2h. 

Tule kokemaan tämä jo perinteeksi muodostunut elokuun tummuvan taivaan alla esitettävä elokuvanäytös. Kaikki on valmista, yleisö vain puuttuu. Kutsumme teistä jokaisen lämmöllä tervetulleeksi ja muistakaahan pukeutua elokuvan hengen mukaisesti seitkytlukulaisittain!

 

Tapahtuman järjestää Koskenniskan Martat ja kylän ahkera talkooväki. 

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja, jalkahoitaja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja: Uusi parturi-kampaaja aloittaa lähiaikoina
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry