Sadesään sattuessa villasukat jalkaan, silmät kiinni ja jouluinen ideariihi pyörimään!

Viime vuonna lähti Vuolenkoskella ideariihi pyörimään kylän omasta, elävästä joulukalenterista. Vuolenkosken oman elävän joulukalenterin ideana oli, että joulukuun jokaisena päivänä luukku avautuu jossain päin kylää, jonkinlaisen pienimuotoisen kokoontumisen muodossa.

Kylän yhteinen joulukalenteri otti paikkansa kyläläisten sydämissä. Teemalla, toimella tai myöskään kokoontujien määrällä ei ollut väliä, minkä ympärille yhdessä kokoonnuttiin. Hienointa oli, että kaikenikäiset kyläläiset kokoontuvat yhteen joulunodotuksen merkeissä näin tämän päivän kiireisessä elämässä! Suosionsa siivittämänä on elävästä joulukalenterista tulossa kylälle uusi jouluperinne, sillä luukut aukeavat jälleen vuonna 2015. Missä ja milloin, sen tietää vain kylän oma Kylätonttu Töpsykkä vielä tällä hetkellä.

Luukkuideoita otetaan jo vastaan ja haluammekin jo näin ajoissa vinkata kaikille kyläläisille, vapaa-ajanasukkaille, seuroille, yhteisöille, harrastusporukoille ja yhdistyksille tästä! Mahdollisuuksia on nimittäin monia, ei tarvitse olla mahtipontinen tempaus tai tapahtuma, vaan voi olla myös niin sanottu ”omatoimiluukku”, kuten viime vuoden kalenterissa ”kuva omista jouluvalmisteluista". Viime vuonna oli aivan ihastuttavia luukkuja, joten miksi keksiä aina pyörää uudelleen? ”Hyviä ideoita kannattaa hyödyntää tänäkin vuonna!”, vinkkaa Kylätonttu Töpsykkä.

Nyt aivonystyrät käyttöön; ”ideoidaan meidän näköinen luukku kylän joulukalenteriin!” Keksikää ja ideoikaa, ja lähettäkää ideanne seuraavaan osoitteeseen:joulukalenteri@vuolenkoski.fi. Ehdotuksessa tulisi olla lyhyt, mukaansa nappaava kuvaus, mitä luukun myötä tapahtuu, missä tapahtuu, mihin aikaan ja kuka tai ketkä ovat osallisena. Ideoita otetaan vastan lokakuun loppuun asti. Nyt ideariihi pyörimään – ja hyvä lämmin hellä on mieli jokaisen!

PS: Keräämme myös ”Tonttu vinkkaa” palstalle mukavia jouluisia juttuja, reseptejä, askarteluohjeita, runoja, muistoja, mitä mieleen tulee! Niitä voi myös lähettää meille!

 

terveisin Vuolenkosken Joulukalenteritytöt

 

 

 

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja, jalkahoitaja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja: Uusi parturi-kampaaja aloittaa lähiaikoina
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry