Tuu tupahan –puskaradio pauhamaan!

Kevät tekee jo tuloaan ja ajatukset pyörivät, ainakin jo Tuu tupahan -työryhmässä heinäkuun ensimmäisessä lauantaissa, jolloin vietetään jälleen vuoden yllätyksellisintä ja kotoisinta päivää kylälle ominaiseen tyyliin hyvällä sykkeellä höystettynä! Kyse on siis Tuu tupahan, kylätien tilat ja talot tapahtumasta, jota jo kovasti oli kyselty Raksamessujen Iitin osastolla. Viime vuoden tapaan tuona päivänä aukeaa useamman kotikohteen ovet sisältäen niin perinnerakentamista, kesähuviloiden aarteita, vapaa-ajan asumista, ihastuttavia koteja, mutta myös paljon muuta! Kotikohteiden esittelyjä tipahteleekin pikku hiljaa tapahtuman sivuille pitkin kevättä. Tämän lisäksi Tuu tupahan- juttuja tulee tipahtelemaan aina tuoreina aiheineen ja teemoineen Virran ajankohtaisiin uutisiin kevään varrella, sillä te hyvät Virran lukijat; kylän miehet, naiset ja juniorit, vapaa-ajanasukkaat, kesävieraat, tutut ja tuntemattomat olette niitä meidän markkinoinnin priimus moottoreita! Sillä eikös se puskaradio ole todettu niin monen monta kertaa kaikista tehokkaimmaksi markkinoinnin välineeksi? Eiköhän laiteta radio pauhaamaan työpaikkojen kahvihuoneissa ja sukulaisreissuilla, järjestetään kulmakunnan kekseliäin kesätapahtuma, joka tuo ihmisille kylälle myös naapuripitäjistä!

Eli mitä vuoden 2016 Tuu tupahanissa onkaan luvassa...

Viime vuoden tapaan tapahtuman yhteydessä tullaan järjestämään Löytöjen laarit eli sisustustuotteiden ja vanhan tavaran markkinat maalaisromanttisella teemalla. Tällä kertaa tapahtumapaikkana tulee toimimaan idyllinen Vehnämyllyn pihamaa. Vehnämyllyllä ohjelma ei lopu klo 16, vaan jatkuu huutokaupan merkeissä, jonka varat tullaan käyttämään kylän hyväksi. Eli ääntä ja roposia kannattaa säästää iltaa varten myös. Tämän lisäksi Loviisan Wanhat talot – tapahtumassa tehdystä vastavierailusta innostuneina on tarkoitus viljellä katukeittiö ja – kirpputori, erilaista pop-up  toimintaa myös matkan varrelle ja mahdollisesti kotikohteiden yhteydessä. Näin takaamme välittömän ja kotoisan markkinatunnelman reitin varrellakin. 

Viime vuodelta tutut lasten touhula ja Maaseutunaisten lounaskanttiini tulevat tänä vuonna löytymään Tarulan kuivurin kupeesta. Tänä vuonna perheen miesväkeäkään ei ole unohdettu, vaan toimintaa, katsottavaa ja kurkisteltavaa on varmasti jokaiselle jotakin. Oheisohjelmista tullaan kertomaan mukavia yksityiskohtia vielä tässä kevään edetessä, joten olkaapa kuulolla!

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella alkaen 25. tammikuuta 2024 aina torstaisin joka toinen viikko,
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja Sini Susanna sopimuksen mukaan. Ajanvaraus: 044 988 2733
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry