”Autoinsinööristä ihmisten hyvinvoinnin edistäjäksi” - Tunnetko jo Kyläpisteemme uuden hierojan?

Kesän aikana Kyläpisteellä on aloittanut toimintansa uusi kasvo, rempseä punapää, Kristiina. Tiistaisin kylällämme hierojana toimiva Kristiina on moniosaaja ja uuden oppija, kuten hänen kyläläisille kirjoittamastaan kirjelmästä käykin esille. 

”Olen Kristiina, hieman yli 30-vuotias yrittäjä ja perheenäiti Lahdesta. Ensimmäinen ammattini on autoinsinööri, mutta pikku hiljaa työuran edessä mielessä alkoi pyöriä enemmän ja enemmän, että olisi ihan sittenkin kiva tehdä jotain ihan muuta. Se mitä tämä ”ihan muuta” on, selvisi vasta 2013 kun aloitin opiskelut Lahden Hierojakoulussa.


Tulevaisuutta ajatellen löytyy pussillinen ehkä jopa hullujakin suunnitelmia. Tähän mennessä olen jo luvannut itselleni ainakin 10 kertaa, että enempää en opiskele. Mutta vielä olisi haaveissa valmistua jollakin aikavälillä ainakin osteopaatiksi ja ehkäpä myös hevoshierojaksi. Tällä hetkellä yritän kuitenkin vielä keskittyä perheeseen ja erityisesti pieneen tyttäreeni.


Olen aina ollut vahvimmillani asiakaspalvelu työssä ja iloitsen siitä, että pääsen näkemään omien käsieni työn tuloksen aikalailla heti. Insinöörin hommat olivat usein itsekseen toimistossa nököttämistä ja työn tuloksia joutui odottelemaan pitkien projektien venyessä pitkäänkin. Tällä hetkellä hienointa, on ne tilanteet kun asiakas tulee kivun tai akuutin vaivan takia vastaanotolle ja lähtee ilman kipua, tyytyväisenä sekä hymy huulilla pois.
Vuolenkoski tuli osittain tutuksi jo pari vuotta sitten kun teimme Fysio-Origon nimissä erityisratsastuksia Onikin Helin kanssa. Ennen sitä on tullut vain kesäisin ajeltua moottoripyörällä kylän läpi suuntaan tai toiseen. Kyläpisteellä olen viihtynyt erittäin hyvin. Minut on otettu aivan huikean hienosti vastaan, vaikka hierojan vaihto tapahtui melko lennossa alku kesästä. Kiitos siitä kaikille!


Syksy tuo mukanaan väriloistoa ja kuulautta ilmassa. Kesän helteet on takana päin. Syksyn myötä alkavat myös illat vähitellen pimetä ja ilmat viilentyä. Rohkaisisin kaikkia kyläläisiä jatkamaan liikkumista vaikka välillä ilmat saattavat olla kurjiakin. Lisäksi kannattaa enemmän kiinnittää huomiota venyttelyihin ja alkulämmittelyihin. Tähän aikaan vuodesta oma suosikkini on siirtää viikoittaiset lenkkeilyt metsäpoluille.


Onneksi yrittäjän kalenteri joustaa suuntaa ja toiseen, joten sinne saa raivattua tilaa myös omalle liikkumiselle ja kehonhuollolle. Käyn ainakin kerran viikossa ratsastamassa ja venyttelyitä koitan tehdä säännöllisen epäsäännöllisesti useamman kerran viikossa. Kotoa löytyy kaksi kissaa ja yksi pieni ipana, jotka tsemppaavat tehokkaasti kun istahdan lattialle venyttelemään.”

Kristiinaan voit olla yhteydessä joko puhelimitse tai sähköpostitse 044 371 5404 tai kristiina@fysio-origo.fi

Tervetuloa vielä kerran Kristiina kylälle!

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella alkaen 25. tammikuuta 2024 aina torstaisin joka toinen viikko,
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja Sini Susanna sopimuksen mukaan. Ajanvaraus: 044 988 2733
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry