Gospel -konsertti täytti Kyläkirkon penkit

Kauniin kuulasta torstain syysiltaa vietettiin Pohjois-Iitissä, Kyläkirkolla gospel-musiikin säveliä kuunnellen. Samalla juhlistettiin Vuolenkoskella Suomen juhlavuoden kunniaksi ponkaistun mahtipontisen 100:n tapahtuman haasteen jo 70:tä tapahtumaa Gospel rock -konsertin merkeissä.

Gospel-Rock konsertin Kyläkirkolle toi hiljaittain kylälle perheineen muuttanut Mikke Tanska, jonka isän, Juha Tanskan bändi on monia tilaisuuksia järjestänyt Jaalan kirkossa. Kylällä otettiin ilolla ja uteliaisuudella uusi tapahtuma kirkolla vastaan ja jo hyvissä ajoin ennen h-hetkeä täyttyivätkin kyläkirkon salin penkit ja takahuoneenkin tuolit kuulijoista, joita oli saapunut myös naapurikylistä. Ja kylläpä se olikin hieno näky, kuten eräs kuulija haltioituneena huokaisi, sillä eipä pienessä kirkkosalissa ole aikaisemmin orkesteria kaikkine laitteineen ja valoineen nähtykään!

Ilta alkoi komeasti Jukka Leppilammen kappaleella Tulkoon elämä. Lisäksi konsertin aikana kuultiin muun muassa Bob Dylanin ja Outi Terhon kappaleita, mutta myös Juhan itse säveltämää musiikkia. Konsertin viimeinen kappale oli monille nuoremmille esimerkiksi rippileiriltä tuttu, Jaakko Löytyn Toisiamme siunaten yhteislauluna. Kyläkirkolla oli konsertti-iltana kauniin levollinen, mutta samalla iloisen välitön tunnelma. Eräskin kuulija kommentoi konsertin jälkeen: ”Tuli taas sellainen olo, että omalta kylältä ei puutu mitään!” Onneksi heti viimeisten sävelien jälkeen ei tarvinnutkaan kiirehtiä kotia, vaan sai jäädä vielä tunnelmoimaan iltaa ja vaihtamaan kuulumisia kahvikupposen äärellä. Nimittäin kahvisalin puolelle oli katettu maukkaat iltakahvit runsaiden tarjoilujen kera, jotka konserttia varten olivat kylän naiset talkoilla leiponeet. Vapaaehtoinen kahvimaksu suunnattiin liikuntahallin hyväksi lyhentämättömänä.

Lämmin kiitos bändin väelle hienosti illasta sekä kaikille talkoisiin osallistuneille tilaisuuden mahdollistamisesta! Kylällä jäätiin jo uteliaina uutta konserttia odottamaan!

Kyläkirkon seuraava tilaisuus on perinteinen Sadonkorjuujuhla sunnuntaina 1.10 klo 15 (osoite: Vuolenkoskentie 1577)

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella alkaen 25. tammikuuta 2024 aina torstaisin joka toinen viikko,
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja Sini Susanna sopimuksen mukaan. Ajanvaraus: 044 988 2733
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry