Koko kylä liikkuu syyskuussa!

Nyt kalenterit esiin ja pläräillään sieltä syyskuu ja 23.päivä sunnuntai. Sinne voitkin kirjailla jo, että Koko kylä liikkuu! Luvassa on nimittäin liikunnan iloa, kenties muutamia hikipisaroita ja ennen kaikkea sitä messevää kyläfiilistä upouudella liikuntahallilla ihan kaiken ikäisille! Tällöin loikataan liikkeelle meidän kylällämme Koko kylä liikkuu -tapahtuman merkeissä. Päivän aikana on mahdollisuus päästä kokeilemaan puolen tunnin liikuntatuokioissa, mitä kaikkea liikuntahallillamme voisikaan harrastaa. Jumppaa, humppaa, venyttelyä, vanuttelua, piilevien lihasten etsintää, tanssin hurmaa on luvassa ihan kaikenikäisille ja -kuntoisille. Tarkoituksena tuottaa hyvää oloa ja oivalluksia, löytää mukavia kokemuksia ja fiiliksiä liikunnan parissa yhdessä kokeillen ja eri tuokioihin tutustuen hauskuutta unohtamatta. Tuokioihin osallistuminen on ilmaista.

Tapahtumapäivänä Vuolenkoski Areena onkin oikein hyvinvointikeskus, sillä jumppatuokioiden lisäksi siellä on  Kymenlaakson Maa- ja kotitalousnaisten mielenkiintoinen Virtaa viisailla ruokavalinnoilla – infopiste, Kyläpisteeltä tutun Liisan Pop-up hierontapiste sekä Maaseutunaisten ravitseva lounaskanttiini ja paljon, paljon muuta mukavaa, tietoa ja vinkkiä oman hyvinvoinnin edistämiseksi. Paikan päällä myös mahdollisuus tutustua liikuntahallin uuteen kuntosaliin ohjatusti, sillä paikan päällä kuntosaliohjausta ja mahdollisuus omaan ohjelmaan punttisalilla voimistelemiseen. Senioreille on tarjolla myös kuljetus tilauksesta, niin kyyti ei tule olemaan este tapahtumaan osallistumiselle. Mikäli tarvitset kyydin, soita suoraan Paulalle.

Maa- ja kotitalousnaisilla on tänä vuonna valtakunnallinen Loikkaa liikkeelle -kampanja, johon meidän kylän maaseutunaiset ovat ideoineet kampanjan ajatusta mukaillen tämän liikunnan iloa pursuavan tapahtuman yhdessä Kirin kanssa. Yhdessä tekeminen on myös tämänkin tempauksen kantava voima, sillä oman kylän väen ja seurojen sekä liikunta-alan yrittäjien lisäksi vahvasti mukana ovat Iitin kunta, Iitin Kyläkoordinaattori -hanke, Vierumäen liikuntaneuvojaopiskelijat sekä Kymenlaakson maa- ja kotitalousnaiset. Ja valmistuu tapahtuman tiimoilta myös yksi kehittämistyökin koulunpenkillä Xamk:n ammattikorkeakoulussa.

Seuraa siis Vuolenkosken Virtaa, Vuolenkosken Maaseutunaisten facebook -sivuja, kylän ilmoitustauluja ja Iitinseutua, sillä kesän mittaan tipahtelee tarkempaa tietoa päivän annista! Tarkempi päivän ohjelma ja liikuntatuokioiden sisällöt julkaistaan syyskuussa.

Loikataan siis liikkeelle ja laitetaan koko kylä liikkumaan!

Koko kylä liikkuu tempaus su 23.9.2018 klo 10-15 Vuolenkosken liikuntahallilla

Järjestäjänä Vuolenkosken Maaseutunaiset

Tapahtumakoordinaattori Paula Ahonen

Tiedustelut: 050-5642671 tai paula.ahonen@vuolenkoski.fi

PS: Seuroilla, yhdistyksillä ja yrityksillä nyt mainio tilaisuus sponsoroida päivään oma nimikkojumppatuokio! Asian tiimoilta voit olla yhteydessä suoraan Paulaan.

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja, jalkahoitaja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja: Uusi parturi-kampaaja aloittaa lähiaikoina
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry