Nyt mitä mainioin tilaisuus tarjota koko kylällä jumppatuokio!

Hei vaan kyläalueen tai sitten ihan kylän toiminnasta hurmioituneet ja inspiroituneet seurat, yhdistykset ja yritykset! Nyt on ainutlaatuinen tilaisuus olla mukana luomassa ja mahdollistamassa kylälle hyvinvoinnin hetkiä, liikunnan iloa ja sitä messevää kylämeininkiä uudella liikuntahallilla liikuntatuokioiden merkeissä.

Maaseutunaiset järjestävät Koko kylä liikkuu -tapahtuman upouudella kylän liikuntahallilla syyskuun 23.9. yhteistyössä Pohjois-Iitin Kirin, Iitin kunnan, Iitin Kyläkoordinaattori -hankkeen, Vierumäen liikuntaneuvojaopiskelijoiden sekä Kymenlaakson maa- ja kotitalousnaisten kanssa. Tähän yhteistyön ketjuun pyydämme myös teidät lämpimästi mukaan!

Päivän aikana on mahdollisuus päästä kokeilemaan puolen tunnin liikuntatuokioissa, mitä kaikkea liikuntahallillamme voisikaan harrastaa.  Liikunnan iloa liikuntatuokioiden merkeissä tulee meille tuottamaan lähialueen rautaiset liikunta-alan ammattilaiset. Tarkoituksena on tuottaa hyvää oloa ja oivalluksia, löytää mukavia kokemuksia liikunnan parissa hauskuutta unohtamatta. Jotta kokeilemiseen ja osallistumiseen olisi mahdollisimman matala kynnys, on tuokioihin osallistuminen haluttu olevan ilmaista. Muutama liikuntahetki on vielä ilman sponsoria, joten nyt on mahtava tilaisuus olla mahdollistamassa näitä hetkiä liikuntahallilla. Syksyllä julkaistaan koko päivän ohjelma, jossa näkyy myös, mikä taho on minkäkin tuokion tarjonnut (sponsoroijan näin halutessaan) ajatuksella: ”Peräkammarin pojat ry tarjoavat sinulle Latinorytmien hurmaa”. Muutamilla kympeillä siis mahdollisuus saada positiivista näkyvyyttä, mutta ennen kaikkea sitä yhteistä hyvää.

Mikäli liikuntakärpänen puraisi, niin ole yhteydessä suoraan tapahtumakoordinaattori-Paulaan joko puhelimitse: 050-5642671 tai sitten sähköpostilla paula.ahonen@vuolenkoski.fi

Liikuntatuokioiden lisäksi liikuntahallilta löytyy muun muassa Kymenlaakson Maa- ja kotitalousnaisten mielenkiintoinen ravitsemusko Virtaa viisailla ruokavalinnoilla – infopiste, Kyläpisteeltä tutun Liisan Pop-up hierontapiste sekä Maaseutunaisten ravitseva lounaskanttiini ja paljon, paljon muuta oman hyvinvoinnin edistämiseksi. Myös mahdollisuus tutustua liikuntahallin uuteen kuntosaliin ohjatusti, sillä paikan päällä kuntosaliohjausta ja mahdollisuus omaan ohjelmaan punttisalilla voimistelemiseen.

 

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja, jalkahoitaja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja: Uusi parturi-kampaaja aloittaa lähiaikoina
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry