Tervetuloa Vuolenkoski Areenalle pelailemaan!

Vuolenkoski Areenalla eli upouudella liikuntahallilla on nyt kesällä mitä mainioin mahdollisuus kokea liikunnan iloa ja vierittää hikipisaroita hienoissa puitteissa! Maanantaina alkoi nimittäin säbä- eli sählypelailut jatkuen aina maanantai-iltaisin koulun alkamiseen asti, jolloin pelipäivä muuttuu perinteisesti keskiviikoksi. Nuorten vuoro klo 17:30-19:00 ja isompien vuoro klo 19-21. Tiistaisin on puolestaan vuorossa sulkapalloa klo 18-21. Salissa kolme sulkapallo kenttää, joten mukaan mahtuu useampia pelaajia kerrallaan.

Käyttöohjeita:

Liikuntahallilla löytyy omat siistit ja uudet pukuhuoneet suihkuineen niin naisille kuin miehillekin, joten nyt pääsee pelailujen jälkeen suihkun raikkaana kotiinkin. Ulkokengät jätetään eteiseen, ja salin puolelle mennään sisäpelikengillä tai paljailla jaloilla/sukkasillaan. Lattiapintana on pehmeä Pulastic-lattia, joka on jalalle miellyttävä alusta. Eteisessä on kunnan laatimat käyttöohjeet, jotka jokaisen käyttäjän tulee lukea huolella.

Käyttömaksut.
Kesän aikana hallin käytöstä ei peritä maksua, mutta hallitilille on mahdollista lahjoittaa vielä. Esimerkiksi kulta-, hopea- ja pronssilaattoja http://www.vuolenkoski.com/fi/kyla/ajankohtaista/body0=6705 voi vielä ostaa. Näiden tuotto kohdennetaan välinehankintoihin hallin valmistuttua. Toinen vaihtoehto esimerkiksi yrityksille on ostaa salibandykaukalosta oma 2 metrin pala mainoksella 200€:lla. Voit myös tehdä suorituksen tilille oman mielen mukaan. Kaikki hallitilille saapuvat rahat kohdennetaan liikuntahalliin tarpeisiin kuten liikuntavälinehankintoihin. Liikuntavälineiden hankinta ja kuntosalin varustaminen toteutetaan kyläläisten voimin ja varoin. Hankinnoista vastaa kylän oma liikuntahallityöryhmä, joka ottaa vastaan ideoita ja ajatuksia hankintojen suhteen.

Muistathan vielä:

Metalli-, ja akkujenkeräys pyörii vielä paloaseman pihamaalla. Keräys on toiminut vuodesta 2012 lähtien eli kyseessä jo seitsemäs vuosi, ja arviolta keräyksen tuotto on ollut noin 20.000€ eli puhutaan todella merkittävästä summasta. Vielä viime hetken nurkkien siivoukset hyvään tarkoitukseen! Tässäpä nimittäin helppo ja hyödyllinen tapa kartoittaa liikuntahallin välinehankintojen kassaa.

Eli nyt sisäpelikengät jalkaan ja yhdessä Areenalle pelailemaan, sillä näitä liikuntahetkiä ei rajoita kesän sateet tai ukkoset!

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja, jalkahoitaja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja: Uusi parturi-kampaaja aloittaa lähiaikoina
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry