Koko kylä liikkuu -päivänä Vuolenkoski Areenan kuntosalilla ammattilaiset ohjaamassa ja opastamassa punttisalin saloihin

Vuolenkoski Areenan kuntosalille on hankittu laadukkaat ja monipuoliset kuntosalilaitteet, joten nyt on mainio mahdollisuus ihan tässä kotinurkilla huolehtia lihaskunnostaan. Mutta entäpä sitten, jos kuntosalilla vierailusta on vierähtänyt tovi eikä tiedä miten sitä oikein niihin laitteisiin asettuisi, etuperin vai takaperin? Ja montakos kertaa niitä puntteja pitäisi oikein nostella ja pitäisikös sitä ennen jotenkin lämmitellä loppuvenyttelyistä puhumattakaan? Kynnys ja portaat kuntosalille saattavatkin tuntua melko korkeilta.

Eipä huolta! Ensi sunnuntaina Koko kylä liikkuu -tempauksen ajan kylämme kuntosalilla on kaksi liikuntapuolen ammattilaista sinua ohjaamassa ja näyttämässä kertoen kuntosalilla käynnin salat ja ammattilaisen vinkit. Pääset ihan käytännössä kokeilemaan laitteita ja oppimaan, kuinka niitä oikeaoppisesti ja tehokkaasti tulee käyttää. Saat myös vinkkejä saliohjelman perusteista yleisellä tasolla. 

Aamupäivän kuntosalilla puntteja kanssasi nostelee Heinolan terveystalolla fysioterapeuttina toimiva Heidi Rämö, jonka erityisosaamista ovat mm. tuki- ja liikuntaelinvaivojen fysioterapia, leikkausten jälkeinen fysioterapia ja urheiluvammojen kuntoutus, urheilufysioterapia, lantionpohjan toimintahäiriöt, hyvinvointimittaukset (Firstbeat) ja akupunktio. Heidille on mahdollisuus varata vastaanottoaikaa Terveystalolle esimerkiksi sähköisen ajanvaraus-järjestelmän kautta. Myös kotikäynnit mahdollisia.

Iltapäivällä puolestaan kahvakuulan varressa on personal trainer Jonna Hiljanen, joka on liikuntapuolen moniammattilainen niin ryhmäliikunnan kuin myös yksilövalmennuksen puolelta. Jonna onkin ollut jo tuttu näky kuntosalillamme, joten tilat ja laitteet on testattu oikein ammattilaisen toimesta. Mikäli kaipaat yksilöllisempää ohjausta itse tapahtumapäivän jälkeen, kannattaa tutustua Jonnan tarjoamiin Koko kylä liikkuu -päivän yksilövalmennustarjouksiin:

Nyt käytä tilaisuus hyväksesi asteli sunnuntaina rohkein ja uteliain mielin rappuset ylös kuntosalille! Siitä voi nimittäin alkaa uusi rakas harrastus vaikkapa ystäväporukan kesken ja mikä kaikista parasta; kroppa kiittää :)

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella alkaen 25. tammikuuta 2024 aina torstaisin joka toinen viikko,
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja Sini Susanna sopimuksen mukaan. Ajanvaraus: 044 988 2733
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry