TARTU TILAISUUTEEN JA TEE HYVÄ TEKO ITSELLESI!

Kuntosaliohjaus kerran kuukaudessa Vuolenkoskella:

Näin kiireiden ja tohinoiden sekä herkkujen äärellä mietityttää oma hyvinvointi. Kuntosalikin löytyisi ihan tuosta omalta kylältä, mutta kynnys on korkea sinne astella. Tarvitsisi hieman ohjausta ja tukea. Eipä huolta! Kylän toimijat yhdessä Iitin kunnan kanssa ovat suunnitelleet mainion maksuttoman, kerran kuukaudessa toimivan kuntosaliohjauksen ensi kevääksi, joka alkaisi ihan tammikuun alussa. Vetäjänä toimii Iitin kunnan liikunnanohjaaja Eira Kähkönen.

Toimintaan kuuluu liikuntaneuvonta ajanvarauksella, kuntosalilaitteiden käytön opastus sekä kuntosaliohjelman laatiminen. Ensimmäinen kerta on jo heti torstaina tammikuun 10. päivä klo 13 Vuolenkoski Areenalla, jolloin Eira kertomassa tarkemmin. Kannattaa kuitenkin napata mukaan jumppavaatteet kuntosalilaitteiden käytön ohjausta varten. Kun on ohjeistuksen oman kuntonsa kohottamiseen saaneet, jatkuu itsenäinen kuntoilu ja tarvittaessa voi lisävinkkiä Eiralta hakea, hänen saapuessaan aina kerran kuukaudessa kylälle. Eli ensi keväänä on mahdollista kerran kuukaudessa saada vinkkejä ja ohjausta kuntosalilla toimimiseen.

Lyhyesti vielä liikuntaneuvonta -toiminnasta:

Liikuntaneuvonnalla on pitkät perinteet Päijät-Hämeessä ja nyt hyväksi havaittuja käytäntöjä ollaan yhtenäistämässä koko Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän alueella VESOTE-hankkeen myötä. Liikuntaneuvontaan voit tulla joko terveydenhuollon tai sosiaalitoimen liikkumislähetteellä tai ottamalla itse yhteyttä liikunnanohjaajan. Palvelu on tarkoitettu ensisijaisesti aloitteleville liikkujille. Liikuntaneuvonta on henkilökohtaista ja maksutonta neuvontaa.

Liikuntaneuvonnassa asiakasta ohjataan aloittamaan liikkuminen turvallisesti ja terveyden kannalta oikealla tavalla. Liikuntaneuvonnassa laaditaan yhdessä asiakkaan kanssa henkilökohtainen liikuntasuunnitelma. Asiakkaan käyttöön tarjotaan ilmaisia liikuntamateriaaleja ja kerrotaan alueen liikuntamahdollisuuksista sekä liikunnan aloittajan palveluista.

Liikuntaneuvojan kanssa on myös mahdollista käydä tutustumassa erilaisiin perusliikuntamuotoihin, kuten esimerkiksi kuntosali, sauvakävely, jne. Tavoitteena on saada hyvä mieli ja lisää energiaa arkeen ja arjesta selviytymiseen.

Kiinnostuitko toiminnasta? Liikuntaneuvontaan voit tulla joko terveydenhuollon tai sosiaalitoimen liikkumislähetteellä tai ottamalla itse yhteyttä liikunnanohjaajan.  Kysy lisää Eiralta tai tule rohkeasti paikalle kuulemaan ja kokeilemaan, ja halutessasi liikuntaneuvontaan!

Liikunnanohjaaja Eira Kähkönen / Vapaa-aikapalvelut

puh. 040 483 3990            sp: eira.kahkonen@iitti.fi

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja, jalkahoitaja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja: Uusi parturi-kampaaja aloittaa lähiaikoina
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry