Kolme kutsua kuunvaihteeseen

Kuulutus, kuulutus! Luvassa  sutinainen toukokuun aloitus. Almanakat esiin ja merkinnät ylös. Vapunpäivänä 1.5. Kevätnäytös, lauantaina 3.5. Kädentaitonäyttely ja keskiviikkona 7.5. Juhlat!

 

Toukokuun ensimmäisenä päivänä käy kutsu virallisen kevätkuukauden, toukokuun avaukseen Seuratalolle kello 13. Tapahtuma on mukava mahdollisuus viettää perhevappua yhdessä lasten kanssa, mutta Kevätnäytökseen ovat tervetulleita toki kaikki taiteen ystävät. Luvassa on lasten tuottamaa musiikkia, kädentöitä ja liikuntaa kylän piano-oppilaiden, käsityökerholaisten ja Pomppislaisten tuottamana, Koskenniskan Marttojen herkkupuffettia unohtamatta. Ethän jää tätä riemua vaille!

Kuun ensimmäinen lauantai lähettää kutsun Kyläpisteelle Kädentaitojen näyttelyyn kello 10–16. Nyt on laatua näytillä. Pitkänlinjan posliinimaalarit, käsityöläiset ja nahkakurssilaiset tuovat tämän kauden töitänsä yleisön eteen – ja esimakua annista saaneet voivat todeta, että ainutlaatuisia taideaarteita ja kekseliään näppäräsormisuuden tuloksia on nähtävillä. Paikan päällä on myös erinomainen mahdollisuus tutustua kylän käsityöharrastustarjontaan. Kannattaa jututtaa väkeä mukaan liittymisen merkeissä. Näyttelyesineiden lisäksi tilaisuus tuo ihastelun alle kahvipöydän antimet, joten kaikki mukaan hengähtämään ja viivähtämään kahvin ja kyläosaamisen äärelle!

Pirskeet! 7.5. kello 18 kylä juhlii Seuratalolla. Ja on syytäkin, sillä nyt otetaan ylvään juhlavasti vastaan jokaiselle kyläläiselle kuuluva Vuoden kymenlaaksolainen kylä -palkinto sekä iloitaan niin ikään oman kylän miehelle, Pauli Pethmanille ansaitusti myönnettyä Vuoden Tiennäyttäjän titteliä! Molempien palkintojen kohdalla kriteerit ovat väkevästi perustellut, joten ne kannattaa tulla kuulemaan. Tuuthan Sinäkin juhlimaan - saatat päästä samaan kahvipöytään sekä Tiennäyttäjän että uuden kunnanjohtajamme kanssa!

 

ps.  Kylän yrittäjät – muistattehan myös, että 8.5. on tulossa mainio tapahtuma: Tervetuloa Yrittäjäkäräjille! Ilmoittautumiset 30.4. mennessä.

http://www.vuolenkoski.fi/fi/kyla/ajankohtaista/body0=1895

 

 

Vuolenkosken kyläyhdistys ry

Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry
puh. 0440 255 044
kylayhdistys@vuolenkoski.fi


Pankkiyhteys:

FI80 5069 1540 0005 80

Tervetuloa tutustumaan uusittuun Kyläkeskukseen ja kyläkauppaan sekä uusiin mutta tuttuihin kyläläis-M-kauppiaisiin tammikuussa 2024.
 
Kyläneuvonta: 044 788 7878
 

Liikuntahallikorttien uusiminen

Areenan kortin voit uusia lähettämällä uusimispyynnön ja nimesi, jolla kortti löytyy järjestelmästä osoitteeseen:

areena@vuolenkoski.fi tai soittamalla numeroon: 044 788 7878

 
Hieroja, jalkahoitaja Minna Kangassalo palvelee Kyläkeskuksella
ajanvaraus p. 040-7411125 soittamalla tai viestillä.
 
Parturi-kampaaja: Uusi parturi-kampaaja aloittaa lähiaikoina
 
Yhteystiedot:
Kyläpiste 044 788 7878
Osoite: Vuolenkoskentie 1471, 19160 Huutotöyry