Tuu tupahan -tapahtuman kotikohde

Saaran törmä

Ojassuontie 494

Omakotitalo valmistunut 2008

Kontion hirsitalo

Kymijoen törmällä viettävät onnellisia eläkeaikoja Eeva ja Olavi Hannula. Hannulan sukua on näillä kulmilla asustellut jo 1800-luvulta lähtien, ja nämä tienoot ovat myös Olavin lapsuuden maisemia.

Saaran töyrän rantatilan Eeva ja Olavi hankkivat jo 2001 perheen kesämökiksi. Kun perheen pojat aikuistuivat, he ehdottivat, että paikalle rakennettaisiin talo kaikilla mukavuuksilla. Näin suunnitelmat saivat alkunsa.

2008 valmistui kauniille rantatontille hirsinen omakotitalo, josta tuli Hannuloiden vakituinen koti. Kontion  kantrityylinen vajaan 100 neliön talo on osittain kahdessa kerroksessa, mutta alakerrassa on kaikki, mitä Eeva ja Olavi tarvitsevat ja upet näköalat alavirtaan.

Jokimaisema, hyvin hoidettu pihapiiri tarjoavat silmänruokaa kaikkina vuodenaikoina. Kesällä pojat perheineen viettävät lomaa vierastalossa ja naapurimökillä. Silloin kalastetaan, sienestetään ja puutarhakatoksessa Eeva paistaa lettuja. Olavi lämmittää saunan. Puukiukaan löylyistä on mukava pulahtaa uimaan tai vilvoitella isolla taloa kiertävällä terassilla maisemista nauttien.

"Tervetuloa meidän tupaan ja tantereelle Kymijoen rantamaisemiin Tuu tupahan -päivänä!"

Luonnonläheistä asumisen iloittelua maisemahuikeuden äärellä. Tule ja koe!

Tuu tupahan yhteystiedot

Omakylä Vuolenkoski Oy:n hallituksen puheenjohtaja Ville Pisto, 044 35 72 082, ville.pisto@vuolenkoski.fi

ja tapahtumakoordinaattori Johanna Salonen, 040 77 05 987, johanna.salonen@vuolenkoski.fi

tuutupahan@vuolenkoski.fi